Tuesday, October 26, 2010

New choc design


Terdapat pelbagai lagi design terbaru bagi coklat lollichoc..dan di sini saya sertakan dua lagi contoh coklat yang ditempah dan sempat dibuat ..kedua-dua coklat ini dikategorikan dalam saiz L dan dijual dengan harga RM1.80 sebatang...

i) 3 bunga serangkai
ii) stylo frogy ...:)



-Nice girl become a greatest girl-

Thursday, October 21, 2010

colourful lollichoc

salam..ni update terbaru lollichoc yang telah dibuat n di jual...


sebatang lollichoc di kira berdasarkan saiznya....saiz m dijual pada harga RM1.60, saiz L dijual pada harga RM1.80....di bawah juga ada beberapa tempahan bagi coklat oreo bertemakan bola yang di jual pada harga RM1.90

update terbaru akan menyusul....


Monday, October 18, 2010

oreo sponge bob n lolly daisy

salam....ermmm balik dari blaja coklat aritu tak try2 lagik nak buat coklat...sebabnya...tak de brush nak mewarna....then aku carilah sekitar batu pahat ni tak jumpe2 gak...huh! susah benar..mmg terasa ingin skali terbang ke kuala lumpur semata2 nak beli brush nak lepas gian buat coklat nih...ahaahak..boleh sambil menyelam minum air...:P tapi aku tetap jugak cari kat bp nih dengan harapan berjumpa lah satu pun jadilah ahaks! pencarian berjaya...i got the brush same exactly cam yg aku blaja tu..ahahha then aku pun try buat...

em almaklumlah baru nak mula1 cube :
1. mmg kekok
2.bersepah2
3.comot momot
4.sedikit kecewa sebab tak menepati standard yg aku mau...

ahhaha takpe2 cube lagi
bukan senang nak jadik mahir nih

then nih hasilnya buat bersama2 my little sis aina...nih lah hasilnya.....
yang atas nih dalam box aku yang buat...yang lollychoc kat bawah tu aina yang buat..beriya2 nak sangat buat daisy lollychoc tu...huhuhu

then semalam ..tiba2 teringin plak nak buat oreo choc...ermmm sebab dah beli spongebob punya sticker tu..ermm jadik buatlah 8 ketul...sebelum tu singgah kat happy bake beli mold dia the nih lah hasilnya...yg nih senang..tak banyak kisah....cepat jek aku buat....
act ada buat lolly colour2...huhu disebabkan tak sabar coklat tak kering lagi aku dah cabut so tak jadik ahahha tapi aku tak amik gambo sekadar bagitau jek lah ahahha
yang bawah sekali tu oreo ball...banyak jenis ball sebenarnya tapi tak cukup warna so tu jek yg dapat aku buat...ahaks....ermmm rasa nak gi kl utk tujuan itu...n tujuan2 sampingan lain...huh!!!~~



















Monday, October 11, 2010

CREATIVE CHOCOLATE FOR CHOCOHOLICKS

kepada peminat2 coklat...di sini ada beberapa design coklat utk tatapan anda...act baru jek blaja bulan lepas n ni lah hasilnya..tq tu puan arah kerana sabar mengajar saya n rakan2 yg len....








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...