Wednesday, September 22, 2010

Birthday Daris on 1st August...



huhuu..lambatnya saya update ye...act malas nak upload..huhuh nak kene sambung2 lagik..then kamera pun saya tak de tumpang abah punya jek tu yg malassss sesangat..ahahha..tapi bile time rajin macam2 boleh buat ..huhuh..klah..kek kat bawah nih saya buat khas utk anak saudara tunggal saya....muhamad daris aqeef...yang 1st so kek nya atas permintaan maknya nak jugak bentuk 1..jadik bertungkus lumuslah saya membuatnya..kek 2kg...dalamnya rainbow sponge cake yang warna warni seperti dalam gambar sebelum tu...plus perisa blueberry pada lapisan keknya....decoration adalah idea bersama saya n mak daris....MY LITTLE DARIS...ACHIK SAYANG DARIS SANGAT2...SEMOGA CEPAT BESAR N JADIK BUDAK YG RAJIN N PANDAI...





Ha..gambar kat bawah nih plak gambar acu yg nak jugak berposing depan kek daris..layan je lahh..ahahh



close up of the birthday cake...


Monday, September 20, 2010

chocholate cakes

tak sempat nak update kebelakangan nih...so ada beberapa kek yang ditempah utk majlis bertunang dan birthday...kek yang satu lagi tak sempat nak amik gambo ehehe...
Kat bawah nih brownies coklat berbentuk rama2 saya buat utk birthday adik perempuan saya pada 6 september lepas....kul 12 tepat kek nih siap...ahahah act lupe bentuk rama2 cane ahaha tersalah letak kepak atas n bawah...tapi brownies nih sedap....hihih happy birthday ainna...


kek kat bawah nih plak kek choc moist yg ditempah azhar utk majlis pertunangan nya pada hari raya pertama..huhu berdebar gak lah sebab pagi raya baru berkesempatan utk buat so mampu buat yg simple decoration jek..ehehhe....
selamat bertunang en azhar n cik mazhamizan...:)

yang ni pulak kek ke 2 yang di tempah oleh cikgu rahman dari smk convent utk anaknya...yang dulu tu terlupe nak amik gambar so dapat amik gambar yang nih jek...choc moist gak ...Happy 7th birthday to farhani n 2nd birthday to alya mardhiah....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...