Friday, September 2, 2011

COKLAT HANTARAN


salam...selamat hari raya kepada yang mengenali diri ini dan kepada yang sudi menempah dan membeli kuih raya dan coklat..ikhlas dari fiezahassan.blogspot....
di bawah adalah salah satu tempahan untuk majlis pertunangan yang di tempah oleh mr mohamad fadzly untuk cousinnya sempena majlis pertunangannya...tq kerana sudi menempah dan hope tidak serik untuk menempah lagi








15pcs oreo bride n groom + love polkadot + alphabet couple + basket n acessories...

tqvmuch mr mohamad fadzly

-Nice girl become a greatest girl-

Friday, August 5, 2011

OVERSEA MOULD

Salam... ni ada new update untuk mould baru dari oversea...saiznya lebih besar berbanding yang local..jadi harga untuk sebiji oreo choc nih saya jual RM2.20/pcs...kalau makan mmg puaslah...di bawah adalah beberapa contoh dari tempahan di bulan puasa....(puasa pun boleh order ye :) )

BRIDE AND GROOM (boleh utk wedding gift)



LADYBIRD ( sesuai utk party besday)


TULIPS (sesuai utk gift pape je)



 20pcs choc campur2 dr en Iqbal utk anak buah beliau
~TQVM~


kepada sesiapa yang berminat bolehlah membuat tempahan melalui blogspot ini ataupun menelefon saya di 0197287080
-Nice girl become a greatest girl-

Thursday, July 28, 2011

kelas coklat di tempat baru

salam semua...
lama dah tak dapat nak update blog nih...ermm bagi post kali ni adalah berkenaan kelas coklat yang akan diadakan di tempat baru iaitu di alamat 22A, jalan kencana 1A/1, pura kencana sri gading...(kawasan perumahan rumah kedai baru yang cantik tu)
kelas diadakan di kawasan yang lebih slesa dan luas...
kelas juga diadakan setiap hari mengikut permintaan ..bulan puasa juga kelas diadakan seperti biasa.maybe boleh buat awal sikit..
ni ada  flyers baru utk kelas..


HUBUNGI SAYA FIEZA DI 0197287080
-Nice girl become a greatest girl-

Wednesday, June 8, 2011

Kelas membuat coklat


kelas membuat coklat pd bulan mei yang lalu dengan puan norlinda dr simpang renggam...sebab hanya seorg jd kelas dpt dihabiskn dengan cepatnya..thanks puan lin ...walaupun dh ada anak 5 tapi msih meletop tau...tgklah gmbr kt bawah nih...


coklat yang telah dihasilkan oleh puan Lin :)


roses lollichoc and minnie love lollichoc





pakaging utk kelas telah diupgrade...pelajar2 akan diajar cara buat msging choc n cara nak letak dalam box..ni hasil yang dapat di bawa balik oleh Puan Lin...


praline (loose and colour), msging oreo, edible oreo,flower oreo ---> 35 cav




 Inilah Puan Nolinda....cantikkan? tak mcm ank 5... thanks kak lin ....

-Nice girl become a greatest girl-

Oreo Love hantaran and gift (tema Purple-Pink)



Chocolate oreo love tema pink-purple dijadikan sebagai hantaran


Chocolate oreo pink-purple in the basket sebagai gift kepada wedding anak Puan Aminah di JB dari Puan Nurul Izza di Batu Pahat. :)




Ini tambahan tempahan 100pcs choc oreo tema yg sama utk staff JKR..thanks to Puan Aminah :)


-Nice girl become a greatest girl-

Saturday, April 23, 2011

CHOC OREO BERMESEJ


Tempahan dr  Ainna n  Ain untuk untuk sebagai hadiah harijadi kawannya Qamilah yang ke 16..Thanks to them n HAPPY DIRTHDAY to QAMILAH...


4 cavity oreo in one box
4 abjad maksimum untuk satu oreo (bergantung kepada saiz n bentuk abjad) 



Harga box bergantung kepada saiz n jenis.untuk setiap set percuma ikatan Ribbon :)


-Nice girl become a greatest girl-

Sunday, April 10, 2011

oreo edible image birthdat gift

salam semua....this is the latest update ...di bawah ni tempahan dr puan amy untuk birthday anaknya...oreo edible image 40pcs  yang macam2 image..ben10 ada, mickey ada n upin ipin...thank you ye puan amy..kalau senang boley tempah lagi...











saya cube buat kelainan pd coklat ni...gabungan white choc n milk choc...nilah hasilnya....tq semua...

-Nice girl become a greatest girl-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...